Dorchester, MA Kitchen Remodel

Designed by Diane Desrosiers

Private Residence | Renovation

Omega logo

 

Cabinetry: Omega
Door Style: Marion
Painted Finish: Battleship

Using Omega full access cabinetry, Diane completely redesigned the space to be part of an open floor plan. With a good deal of counter space and open shelves on the side of the island that faces the dining area, the new layout provides everything the homeowners need for efficient meal preparation, with the open storage away from the work zone.

She created a compact work triangle for the sink, refrigerator and stove, anchoring the working island around the revealed brick chimney. Cabinetry was also used to create a window seat with storage and a tall tower of storage.

The homeowners "before" photo shows how dramatically the kitchen has changed.